2010. november 19., péntek

Hö,
el sem akarom hinni, ilyen a mesében sincsen..végre van időm írni..erre szarakszik ez és nem tudok belépni meg minden..ajjvé.HUH!

Sóval-szóval, reggel hatkor már ébren (le sem feküdtem:-) ), de végre nem azért,mert valami bánt, vagy nyom.. . Sok minden történt..ez az egyetemi lét hibája, csak zajlanak a dolgok..és történnek..éstörténnek..te meg próbálsz ember maradni és helyt állni. Ami sikerül is.Többé-kevésbé.
Nekem most volt pár napom(inkább rengeteg napom) ami az agyalással és a nem alvással telt.De (és ez végre jó de), a megoldás nincs meg, azonban a következő lépcső, amitől azt hiszem jobban fogom magam érezni és talán közelebb kerülök a végcélom felé, ami a harmónia. Majd kiderül, már nem érdekel, nem csinálok magamnak gyomorfekélyt..nem agyalok semmin..beleszarok abba, hogy ki mit akar (legfőképpen a srácok..fulladjatok meg!!! :-)). Majd ha valaki akar valamit, legyen férfi,álljon elém és mondja meg..amennyiben ezt nem teszi meg, nem érdekel már úgy, mint potenciális pasijelölt. Jó, persze, azért lehet játszani..úgymond: pajkoskodni..
de!
Felhozok más témákat is, ami sürgősbe jutnak eszembe..a többi meg majd előkerül még. Ha meg nem, akkor nem is volt lényeges. A srácba nem másztam bele, nem is akarok, hihetetlen jó barátom lesz majd..még nem mondom, hogy barátom,de nagyjából olyan. Na szóval, lényeg a lényeg.De van más..azaz mások..akadtak..ajj. Na hát ez úgy volt..mesemesemátka..
Dióhéjban annyi, hogy egyáltalán nem bántam meg azt, amit idáig elkövettem itt..sőt!

Gyors más téma megint,Teamatyival újra beszélgetek..nem tudom mi fog kisülni belőle még, de az tény, hogy össze kell magát kapnia..
Megint más..
most csak ennyi:
Droidok <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.